Rantalakeus.fi, Boksi – 2 viikkoa

100 

Rantalakeus.fi – Boksi

Sama aineisto näkyy myös mobiilissa joten sinun ei tarvitse valmistaa useita eri aineistokokoja. Rantalakeus.fi on alueensa vahvin ja ajankohtaisin media, johon paikalliset lukijat ja mainostajat luottavat. Verkkomediassa mainostamalla tavoitat alueen kuluttajat erittäin kustannustehokkaasti. Koska media on jo orgaanisesti aluekohdennettu, kampanjasi tavoittaa kattavasti myös mobiililaitteet, jotka eivät ole sallineet sijainnilla kohdentamista. Tutustu mediaan lisää klikkaamalla tästä!

Tavoita kaikki verkkosivun kävijät 33 % kiinteällä osuudella korkean huomioarvon mainospaikalla! Saat nyt kesäetuna tuplanäkyvyyden kampanjallesi, eli viikon sijasta kaksi viikkoa!

Kun tilaat kesäetuisen kampanjan 13.5.2021 mennessä, osallistut samalla tuplanäkyvyyden arvontaan! Voit siis voittaa vielä toisen samanlaisen kampanjan, minkä nyt tilaat. Kampanjat tulee käyttää kampanja-ajan puittessa 21.6.-8.8.2021 välillä.

Aineistokoot:
Desktop ja mobiili: 300×250 px

Hinta ei sisällä mainosaineiston valmistusta. Valmistusmaksu riippuu aineiston koosta – voit tutustua ehtoihin ja hinnastoon tarkemmin täältä.

Hintaan lisätään alv.

Osasto: