Mainostajan artikkeli Raahenseutu.fi

550 

Mainostajan artikkeli – Raahenseutu.fi

Tuo yrityksesi viesti osaksi lukijoidemme uutispäivää mainostajan artikkelilla. Hyvällä sisällöllä saat lukijan pysähtymään ja viettämään aikaa yrityksesi viestin parissa. Tutustu valmiiseen julkaisuun täältä! Artikkeli näkyy normaalisti viikon Raahenseutu.fi:ssä – nyt saat kesäetuna tuplanäkyvyyden kampanjallesi, eli viikon sijasta kaksi viikkoa!

Kampanjat tulee käyttää kampanja-ajan puittessa 21.6.-8.8.2021 välillä. Huom. toisen näkyvyysviikon aloitus tulee ajoittaa arkipäivälle.

Raahenseutu.fi on alueensa vahvin ja ajankohtaisin media, johon paikalliset lukijat ja mainostajat luottavat. Verkkomediassa mainostamalla tavoitat alueen kuluttajat erittäin kustannustehokkaasti. Koska media on jo orgaanisesti aluekohdennettu, kampanjasi tavoittaa kattavasti myös mobiililaitteet, jotka eivät ole sallineet sijainnilla kohdentamista. Tutustu mediaan lisää klikkaamalla tästä!

Hinta ei sisällä sisällöntuotantoa tai taittoa. Voit käyttää teidän yrityksen omaa, valmista sisältöä, tai hankkia sisällöntuotannon meiltä.

Hintaan lisätään alv.