Mainostajan artikkeli Lapinkansa.fi

1 050 

Mainostajan artikkeli – Lapinkansa.fi

Tuo yrityksesi viesti osaksi lukijoidemme uutispäivää mainostajan artikkelilla. Hyvällä sisällöllä saat lukijan pysähtymään ja viettämään aikaa yrityksesi viestin parissa. Tutustu valmiiseen julkaisuun täältä! Artikkeli näkyy normaalisti 5 vrk Lapinkansa.fi:ssä sekä 2 päivää näköislehdessä – nyt saat kesäetuna tuplanäkyvyyden kampanjallesi, eli viikon sijasta kaksi viikkoa!

Kun tilaat kesäetuisen kampanjan 13.5.2021 mennessä, osallistut samalla tuplanäkyvyyden arvontaan! Voit siis voittaa vielä toisen samanlaisen kampanjan, minkä nyt tilaat. Kampanjat tulee käyttää kampanja-ajan puittessa 21.6.-8.8.2021 välillä.

Lapinkansa.fi on laadukas ja ajankohtainen media, johon lukijat ja mainostajat luottavat. Laadukas ympäristö turvaa yrityksesi brändimielikuvan ja koska media on jo orgaanisesti aluekohdennettu, mainos tavoittaa myös laitteet, jotka ovat kieltäneet sijainnin kohdentamisen. Tutustu mediaan lisää klikkaamalla tästä!

Hinta ei sisällä sisällöntuotantoa. Voit käyttää teidän yrityksen omaa, valmista sisältöä, tai hankkia sisällöntuotannon meiltä.

Hintaan lisätään alv.