Mainostajan artikkeli Kaleva.fi

2 000 

Mainostajan artikkeli – Kaleva.fi

Tuo yrityksesi viesti osaksi lukijoidemme uutispäivää mainostajan artikkelilla. Hyvällä sisällöllä saat lukijan pysähtymään ja viettämään aikaa yrityksesi viestin parissa. Tutustu valmiiseen julkaisuun täältä! Artikkeli näkyy normaalisti 5 vrk Kaleva.fi:ssä sekä 2 päivää näköislehdessä – nyt saat kesäetuna tuplanäkyvyyden kampanjallesi, eli viikon sijasta kaksi viikkoa!

Kampanjat tulee käyttää kampanja-ajan puitteessa 21.6.-8.8.2021 välillä. Huom. toisen näkyvyysviikon aloitus tulee ajoittaa arkipäivälle.

Kaleva.fi on pohjoisen Suomen tavoittavin uutismedia. Kalevan verkko on laadukas ja ajankohtainen paikallinen media, johon lukijat ja mainostajat luottavat. Sivustoa luetaan ahkerasti kaikissa ikäryhmissä. Kaleva.fi kulkee kätevästi mukana kaikkialla: sisällöt toimivat optimoidusti niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Ote on vahvasti paikallinen niin jutuissa kuin kävijöissämmekin. Tutustu mediaan lisää klikkaamalla tästä!

Hinta ei sisällä sisällöntuotantoa. Voit käyttää teidän yrityksen omaa, valmista sisältöä, tai hankkia sisällöntuotannon meiltä.

Hintaan lisätään alv.

Osasto: