Mainostajan artikkeli Iijokiseutu.fi

450 

Mainostajan artikkeli – Iijokiseutu.fi

Tuo yrityksesi viesti osaksi lukijoidemme uutispäivää mainostajan artikkelilla. Hyvällä sisällöllä saat lukijan pysähtymään ja viettämään aikaa yrityksesi viestin parissa. Tutustu valmiiseen julkaisuun täältä! Artikkeli näkyy normaalisti viikon Iijokiseutu.fi:ssä – nyt saat kesäetuna tuplanäkyvyyden kampanjallesi, eli viikon sijasta kaksi viikkoa!

Kun tilaat kesäetuisen kampanjan 13.5.2021 mennessä, osallistut samalla tuplanäkyvyyden arvontaan! Voit siis voittaa vielä toisen samanlaisen kampanjan, minkä nyt tilaat. Kampanjat tulee käyttää kampanja-ajan puittessa 21.6.-8.8.2021 välillä.

Iijokiseutu on Pudasjärven ja Taivalkosken alueiden tilattava, laadukas paikallislehti, joka ilmestyy keskiviikkoisin. Lehti kertoo kattavasti Pudasjärven tapahtumista ja paikallisista uutisista. Verkkopalvelu Iijokiseutu.fi on alueen asukkaille tärkeä osa arkea. Mainostajana voit tavoittaa potentiaaliset asiakkaasi heille läheisessä ja luotettavassa ympäristössä – niin printissä kuin verkossakin. Tutustu lisää klikkaamalla tästä!

Hinta ei sisällä sisällöntuotantoa tai taittoa. Voit käyttää teidän yrityksen omaa, valmista sisältöä, tai hankkia sisällöntuotannon meiltä.

Hintaan lisätään alv.

Osasto: