Lapinkansa.fi, Huippupaketti – Viikon kampanja

550 

Lapinkansa.fi – Huippupaketti

Sivustolla ensimmäinen, ylimmällä paikalla oleva suosittu paraatimainos. Erinomainen huomioarvo! Nyt saat kesäetuna tuplanäkyvyyden kampanjallesi: 25 000 mainosnäytön sijasta 50 000 näyttöä, jolla saat kattavan näkyvyyden viikoksi!

Kun tilaat kesäetuisen kampanjan 13.5.2021 mennessä, osallistut samalla tuplanäkyvyyden arvontaan! Voit siis voittaa vielä toisen samanlaisen kampanjan, minkä nyt tilaat. Kampanjat tulee käyttää kampanja-ajan puittessa 21.6.-8.8.2021 välillä.

Lapinkansa.fi on laadukas ja ajankohtainen media, johon lukijat ja mainostajat luottavat. Kun ostat display-kampanjan suoraan haluamastasi mediasta, tiedät varmasti missä mainoksesi näkyy. Laadukas ympäristö turvaa yrityksesi brändimielikuvan ja koska media on jo orgaanisesti aluekohdennettu, mainos tavoittaa myös laitteet, jotka ovat kieltäneet sijainnin kohdentamisen. Tutustu mediaan lisää klikkaamalla tästä!

Aineistokoot:
Desktop: 980×400 px
Mobiili: 300×300 px

Hinta ei sisällä mainosaineiston valmistusta. Valmistusmaksu riippuu aineiston koosta – voit tutustua ehtoihin ja hinnastoon tarkemmin täältä.

Hintaan lisätään alv.

Osasto: