Kaleva.fi – Boksi

Kaleva.fi – Boksi

Kaleva.fi on pohjoisen Suomen tavoittavin uutismedia. Sisällöt, ja mainokset, toimivat optimoidusti niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Ote on vahvasti paikallinen niin jutuissa kuin kävijöissämmekin. Boksi mainosmuoto näkyy sivustolla toiseksi ylimpänä mainoksena ja jää desktop-näkymässä kiinni lukijan ruudulle, varmistaen korkean huomiarvon.

Kesäkampanjaetuna tuplasti näyttöjä samaan hintaan! Mainoskampanjan tulee alkaa 1.6.-9.8.2020 välillä. Kampanjaetu koskee vain uusia varauksia.

Normaali hinta 8 € per 1000 mainosnäyttöä – alennettuun hintaan 7,6 €. Alennuksessa on huomioitu -5% itseostoalennus. Hintaan lisätään alv.

Aineistokoot:
Desktop ja mobiili 300×250 px
Halutessasi voit tutustua tarkempiin aineisto-ohjeisiin täällä

Valitse alta haluamasi mainosnäyttömäärä (tuhansittain). Suosittelemme vähintään 25 000 mainosnäyttöä per päivä (tällöin valitse 25) tai esimerkiksi 100 000 mainosnäyttöä viikon kampanjaan.

Tuplaamme valitsemasi näyttömäärän! Tuplamäärä ei näy automaattisesti ostoskorissa – vahvistamme sen jälkikäteen henkilökohtaisessa yhteydenotossa mediatilan käytön sopimiseksi.

Näyttömäärät (tuhansittain) * (+)

Osasto: