Kaleva.fi, Boksi – Viikon kampanja

450 

Kaleva.fi – Boksi

Mainos jää kiinteästi näkyviin tietokone- ja tablettinäkymään, eli mainosta ei voi olla huomaamatta! Sama aineisto näkyy myös mobiilissa joten sinun ei tarvitse valmistaa useita eri aineistokokoja. Nyt saat kesäetuna tuplanäkyvyyden kampanjallesi: 50 000 näytön sijasta 100 000 näyttöä, jolla saat kattavan näkyvyyden viikoksi!

Kun tilaat kesäetuisen kampanjan 13.5.2021 mennessä, osallistut samalla tuplanäkyvyyden arvontaan! Voit siis voittaa vielä toisen samanlaisen kampanjan, minkä nyt tilaat. Kampanjat tulee käyttää kampanja-ajan puittessa 21.6.-8.8.2021 välillä.

Kaleva.fi on pohjoisen Suomen tavoittavin uutismedia. Kalevan verkko on laadukas ja ajankohtainen paikallinen media, johon lukijat ja mainostajat luottavat. Sivustoa luetaan ahkerasti kaikissa ikäryhmissä. Kaleva.fi kulkee kätevästi mukana kaikkialla: sisällöt toimivat optimoidusti niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Ote on vahvasti paikallinen niin jutuissa kuin kävijöissämmekin. Tutustu mediaan lisää klikkaamalla tästä!

Aineistokoot:
Desktop ja mobiili: 300×250 px

Hinta ei sisällä mainosaineiston valmistusta. Valmistusmaksu riippuu aineiston koosta – voit tutustua ehtoihin ja hinnastoon tarkemmin täältä.

Hintaan lisätään alv.

Osasto: