Tilaus- ja myyntiehdot

Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset

Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ovat alustavasti sitovia varauksia. Kun tilaus on lähetetty, otamme tilauksen tekijään yhteyttä kohtuullisessa ajassa mediatilan käytön sopimiseksi. Vasta kun mediatilan käytöstä on sovittu henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostitse, tilaus on virallisesti vahvistettu ja oikeutettu laskutukseen.

Kesäkampanjat ja ehdot

Kesäkampanjoita voi varata verkkokaupassa 3.5.-18.6.2021 välillä. Varatut ilmoitustilat on käytettävä, tai kampanjan on alettava, 21.6.-8.8.2021 välillä. Ennakko-ostajan arvontaetu on voimassa 13.5.2021 mennessä ostaneille. Tällä aikavälillä mediatilan varanneet osallistuvat mukaan arvontaan, missä yhdelle ostajalle arvotaan tuplanäkyvyys ostamalleen kampanjalleen. Esimerkiksi: jos ostaja on varannut 6 ilmoitustilaa printtilehtiin, voittaa hän 6 ilmoitustilaa lisää. Arvonnassa voitettu tuplanäkyvyys on käytettävä kampanja-ajan puitteissa, eli 8.8.2021 mennessä.

Kesäkampanja printtilehdissä: ilmoitustiloista pakettitarjous kolme kahden hinnalla. Etu käytettävissä kaikkiin ilmoituskokoihin. Jos et löydä verkkokaupasta sopivaa kokoa, ota yhteyttä, niin rakennetaan sopiva ratkaisu.

Kesäkampanja display-mainoksissa: tuplanäkyvyys näyttömäärissä. Varatulle kampanja-ajalle tuplataan varatut näyttömäärät. Esimerkiksi: jos ostaja varaa verkkomediaan viikon kampanjan 50 000 näytölle, saa hän tuplamäärän, eli 100 000 näyttöä.

Kesäkampanja natiivimainoksissa: tuplanäkyvyys ajallisesti. Verkkolehdessä ja mobiilisovelluksessa normaalin 5 vuorokauden sijasta 10 vuorokautta, sekä näköislehdessä 2 vuorokauden sijasta 4 vuorokautta (jos medialla on näköislehti).

Painettujen tuotteiden ehdot

Aiheettomat tilanvaraukset on peruttava viimeistään kaksi työpäivää ennen sovittua julkaisua. Myöhässä perutusta ilmoituksesta veloitetaan 40 % ilmoitushinnasta tai vähintään valmistuskustannukset.

Digitaalisten tuotteiden ehdot

Jos kampanjaan varatut mainosnäytöt eivät täyty määritellyssä ajassa, kampanjaa jatketaan tai erikseen sovittaessa näytöt korvataan seuraavassa kampanjassa. Jos näytöt jäävät alle 5 % vajaaksi, niitä ei korvata. Kampanjan näyttöjen kertymistä seurataan mainonnanhallinnanjärjestelmän kautta.

Varatun mediatilan peruminen tulee tehdä 7 vrk ennen kampanjan aloituspäivää. Mikäli kampanja perutaan myöhemmin, veloitetaan 30 % kampanjan nettohinnasta.

Valmistusmaksut

Alennetut hinnat koskevat vain mediatilaa. Tarjoamme myös mainostuotannon sekä sisällöntuotannon palveluita, näistä ei myönnetä alennuksia. Display verkkoilmoitusten valmistusmaksu on 100 €/tunti. Kaupallisten artikkelien sisällöntuotanto alkaen 550 €. Printin ilmoitusten valmistusmaksu riippuu valmistettavasta koosta – vaihtoehtoja on pienimmästä 10 € valmistusmaksusta isoimpaan 200 € valmistusmaksuun. Löydät tarkan valmistusmaksuhinnaston täältä. Aineisto-ohjeiden ja aikataulujen tarkemmat tiedot löydät täältä.

Arvonlisävero

Kaikkiin tilauksiin lisätään arvonlisävero (24%) laskun loppusummaan erillisenä eränä.

Maksuehdot

Tilauksen vahvistuksen ja mediatilan käytön sopimisen jälkeen luodaan lasku. Laskun maksuaika on 14 vrk netto. Viivästyskorko on 7 % laskun eräpäivästä lukien. Kaleva Median mediamyynnin ehdot löytyvät alta:

Kaleva Median mediamyynnin ehdot (pdf)