Tilaus- ja myyntiehdot

Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset

Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ovat alustavasti sitovia varauksia. Kun tilaus on lähetetty, otamme tilauksen tekijään yhteyttä viimeistään seuraavaan arkipäivään klo 16 mennessä mediatilan käytön sopimiseksi. Vasta kun mediatilan käytöstä on sovittu henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostitse, tilaus on virallisesti vahvistettu ja oikeutettu laskutukseen.

Verkkokaupan kautta tehdyistä tilauksista myönnämme -5% itsepalvelualennuksen, joka huomioidaan automaattisesti.
Asiakkaat, joilla on kanssamme sovittuun asiakkuusvolyymiin perustuvat sopimushinnat, ovat lisäksi oikeutettuja ko. alennuksiin. Sopimushinnat huomioidaan jälkikäteen. Kaikkiin tilauksiin lisätään alv 24%

Kesäkampanjat

Kampanja-aika 1.6.-9.8.2020 – mainostilat tulee käyttää kyseisenä aikana ja varauksia otetaan vastaan kampanjan päättymispäivään saakka. Kampanjahinnat koskevat vain uusia varauksia.

Kesäetuna kaikki printin tuotteet osta 3 maksa 2. Printin kesäetu käytettävissä kaikissa maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehdissä. Ilmoitusten tulee olla samankokoisia ja ne tulee käyttää samassa mediassa.

Displaykampanjoissa tuplanäkyvyys – samalla hinnalla tuplasti mainosnäyttöjä Kaleva.fi:ssä ja Lapinkansa.fi:ssä. Etu koskee näyttöpohjaisesti varattavia kampanjoita. Mainoskampanjan tulee alkaa viimeistään 9.8.2020. Paikallislehtien verkkomedioissa etuna tuplanäkyvyys – kaksi viikkoa yhden hinnalla. Etu koskee seuraavia medioita: Raahenseutu.fi, Koillissanomat.fi, Pyhajokiseutu.fi, Iijokiseutu.fi, Siikajokilaakso.fi sekä Rantalakeus.fi.

Natiivimainosten kesäetuna etusivun tuplanäkyvyys sisältönostoille. Verkkomedioissa julkaistuihin sisältöihin tuplanäkyvyys eli kaksi eri etusivunostoa yhden sijasta. Käytettävissä kaikissa Kaleva Median verkkomedioissa. Etu ei sisällä sisällöntuotantoa – vain näkyvyyden.

Painetut tuotteet

Tilavaraukset on tehtävä viimeistään julkaisua edeltävänä työpäivänä kello 10 mennessä. Vedostettavat ilmoitukset on varattava vähintään aineistoaikataulun mukaisesti. Määräpaikkavaraukset on tehtävä vähintään viikkoa ennen julkaisua myyntihenkilöltämme. Varaukset kirjataan saapumisjärjestyksessä.

Erikoispaikkojen ja teemasivujen ilmoitusten tilavaraukset viikkoa ennen julkaisua. Kysy lisää myyntihenkilöltäsi.

Aiheettomat tilanvaraukset on peruttava viimeistään kaksi työpäivää ennen sovittua julkaisua. Myöhässä perutusta ilmoituksesta veloitetaan 40 % ilmoitushinnasta tai vähintään valmistuskustannukset.

Digitaaliset tuotteet

Jos näytöt eivät täyty määritellyssä ajassa, kampanjaa jatketaan tai erikseen sovittaessa näytöt korvataan seuraavassa kampanjassa. Jos näytöt jäävät alle 5 % vajaaksi, niitä ei korvata. Kampanjan näyttöjen kertymistä seurataan mainonnanhallinnanjärjestelmän kautta.

Varatun mediatilan peruminen tulee tehdä 7 vrk ennen kampanjan aloituspäivää. Mikäli kampanja perutaan myöhemmin, veloitetaan 30 % kampanjan nettohinnasta.

Display verkkoilmoituksen valmistusmaksu on 80,00 €/tunti

Arvonlisävero

Arvonlisävero (24%) lisätään laskun loppusummaan erillisenä eränä.

Maksuehdot

Verkkokaupassa tehty tilaus on sitova. Tehtyäsi tilauksen verkkokaupasta, saat automaattivastauksen jonka jälkeen vahvistamme tilauksesi vielä henkilökohtaisesti. Tilauksen vahvistuksen jälkeen luodaan lasku. Laskun maksuaika on 14 vrk netto. Viivästyskorko on 7 % laskun eräpäivästä lukien. Kaleva Median mediamyynnin ehdot löytyvät alta:

Kaleva Median mediamyynnin ehdot (pdf)
Kaleva Median mediamyynnin ehdot – sosiaalisen median palvelut (pdf)
Kaleva Median mediamyynnin ehdot – kotisivut (pdf)